Våra varumärken

Våra kläder är effektiva budbärare och säger något om vilka vi är. Därför ska du välja profilkläder med omsorg. Textilgrossisten Hefa AB arbetar idag med profilkläder och väskor under nedanstående varumärken. Oavsett vilka av våra varumärken som du väljer får du alltid ett bra plagg. Kvalitén i kombination med priset gör dessa produkter oslagbara på marknaden.cottoVer® - mode med hållbarhet i fokus! Vi har tänkt både grönt och skönt genom hela tillverkningskedjan. Resultatet? En kollektion i regnbågens alla färger i en mängd olika modeller för dam, herr och barn. Sortimentet är perfekt för företag som önskar profilera sig hållbart och medvetet. Hållbart mode ska inte vara tråkigt eller begränsat. Det är Cottovers filosofi! 

 

D.A.D Logo

Maritima profilkläder för ambitiösa företag och affärsmässiga utmanare. Med en stark känsla av saltstänk, vind och öppet hav har kollektionen egenskaper för både vardag och mer krävande uppdrag. Hög kvalitet, funktionella material och smarta, tuffa detaljer. Trimma seglen och njut av plaggen som enkelt lever upp till sin filosofi: Designed for Ambitious Companies.

 


Graphix Logo

Graphix erbjuder ett brett urval av profil, arbets- och sportkläder. Kläder som är framtagna för alla tänkbara tillfällen inom profilering av företag. Under 2015 lanserades Graphix Sportswear, funktionskläder som passar såväl träning som fritid. En kollektion med bra kvalitet och en enklare, sportig design.

  


Grizzly Logo

Ett av marknadens största sortiment av väskor att profilera sig med, och en stor kollektionmed bra kvalitet och en enklare, sportig design. Stilrena, klassiska plagg för alla tänkbara tillfällen.

 


No problem Logo

No Problem står för höga bomullskvalitéer och noga utvalda för lång hållbarhet. Här finns många olika modeller och färger för att passa dina ändamål. Oavsett vilken produkt du väljer ur No Problem sortimentet får du alltid kläder av högsta kvalité.
Aktuella produkter ur sortimentet finns numera  i katalogen för Graphix