Våra varumärken

Våra kläder är effektiva budbärare och säger något om vilka vi är. Därför ska du välja profilkläder med omsorg. Textilgrossisten Hefa AB arbetar idag med profilkläder och väskor under nedanstående varumärken. Oavsett vilka av våra varumärken som du väljer får du alltid ett bra plagg. Kvalitén i kombination med priset gör dessa produkter oslagbara på marknaden.cottoVer® - mode med hållbarhet i fokus! Vi har tänkt både grönt och skönt genom hela tillverkningskedjan. Resultatet? En kollektion i regnbågens alla färger i en mängd olika modeller för dam, herr och barn. Sortimentet är perfekt för företag som önskar profilera sig hållbart och medvetet. Hållbart mode ska inte vara tråkigt eller begränsat. Det är Cottovers filosofi! 

 

D.A.D Logo

D.A.D Sportswear står för profilkläder som sticker ut när man söker det lilla extra. Den röda tråden gällande detaljer, kontrastfärger och genomtänkta materialval löper genom hela kollektionen. Vi brukar säga att D.A.D försärker de ambitösa företagens profil och är gjort för de som vågar sticka ut och visa vilka de verkligen är.

 


Graphix Logo

Graphix erbjuder ett brett urval av profil, arbets- och sportkläder. Kläder som är framtagna för alla tänkbara tillfällen inom profilering av företag. Under 2015 lanserades Graphix Sportswear, funktionskläder som passar såväl träning som fritid. En kollektion med bra kvalitet och en enklare, sportig design.

  


Grizzly Logo

Ett av marknadens största sortiment av väskor att profilera sig med, och en stor kollektionmed bra kvalitet och en enklare, sportig design. Stilrena, klassiska plagg för alla tänkbara tillfällen.

 

Derby of Sweden

Derby of Sweden har prducerat skjortor och dressade plagg i över åttio år. Vi erbjuder ett brett sortiment skjortor för både herr och dam. Vår strävan är att förse er med stilrena, klassiska skjortor av hög kvalitet som håller er rätt klädda vid alla tillfällen. Tyget i skjortorna förbereds så att de ska överensstämma och fungera för skjortans ändamål. Detta gör att skjortan blir skönare att bära och enklare att sköta. Vår mest förekommande förberedelse är Easy Iron som, precis som det låter gör att skjortan blir lättare att stryka.