Graphix Workwear blir med Graphix Sportswear den självklara basen när det kommer till arbetskläder för de som kräver lite tuffare tag och sportkläder för en aktiv livsstil.
Arbetskläderna finns både i blandmaterial och 100% bomull vilket är särskilt rekommenderat för tex. svetsare. Vår tvåfärgade serie i 65% polyester och 35% bomull som finns i t-shirt, piké, sweatshirts och fleece är en mycket populär bas som sticker ut och ger en stark identitet till arbetskläderna. Ett nytt uppdaterat sortiment finns i Industrial Wear som är en kollektion speciellt framtagen för att tåla industritvätt (85°) vilket breddar användningsområdet ytterligare.
Sportkläderna är ett helhetskoncept med allt från linne, t-shirt och piké till hoods och tights. Färgerna är klara och härliga och tillsammans med alla modeller så kan ni mixa och matcha en mängd olika kombinationer. Här har vi lagt lite extra krut på sömmar och passform så att plaggen verkligen kommer till sin rätt oavsett vilken sport eller aktivitet du väljer att utföra.

Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar till: info@tg-h.se

Klicka på nedan logotype i EPS alt. JPG som ni kan ladda ner!

Graphix

Graphix_logo.eps

Graphix_log.jpg