TEXTILGROSSISTEN HEFA AB

Textilgrossisten Hefa AB är resultatet av en sammanslagning mellan Textilgrossisten i Stenungsund AB och Hefa AB. Tillsammans blir vi en komplett leverantör av profilkläder, yrkeskläder och väskor. Vårt fokus ligger på att ge dig som kund en leverantör med stort engagemang och ett brett utbud av kläder och väskor. Vi tillverkar, marknadsför och lagerhåller kläder och väskor under våra varumärken, Cottover®, DAD Sportswear, Derby of Sweden och Graphix. Vi levererar allt från T-shirts, träningskläder, jackor och väskor till återförsäljare över hela Skandinavien och Europa, oftast inom 24 timmar. Huvudkontor och lager ligger i Stenungsund på västkusten – ca 5 mil norr om Göteborg.

Med ett lager på över 10 000 pallplatser av textila profilkläder, yrkeskläder och ett brett sortiment av väskor är vår filosofi att snabbt och smidigt ge alla våra återförsäljare den bästa servicen på marknaden. Vi sköter även tredjepartslogistik för ett antal kunder från vårt moderna centrallager i Stenungsund.

Vi drivs framåt av ett ständigt förbättringsarbete och nyckeln sitter oftast i att göra saker enkelt. Vi arbetar i största utsträckning med etablerade återförsäljare, såväl som tryckerier och broderier på alla våra marknader. Till oss är man alltid välkommen!

Textilgrossisten Hefa AB är sedan 2016 ett dotterbolag i New Wave Group AB (publ).

 


Affärsidé

"Vi skall vara en servicevänlig och lagerhållande grossist för återförsäljare inom textila reklam- och profilprodukter samt sport- och yrkesbutiker. Med ett stort engagemang och känsla för kundens behov skall vi utveckla vårt sortiment och våra tjänster."

Vi erbjuder allt från enkla basplagg till detaljerade plagg i exklusiva material anpassade för tryck och brodyr med hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser.